Pretraživanje

Distribucijsko područje

DISTRIBUCIJSKO PODRUČJE

Brod-plin d.o.o. : Distribucijsko područje : DISTRIBUCIJSKO PODRUČJE
...

PLINSKA MREŽA OPĆINE PODCRKAVLJE

Plinska mreža oplinjena

Brod-plin d.o.o. : Distribucijsko područje : PLINSKA MREŽA OPĆINE PODCRKAVLJE

  Plinska mreža općine Podcrkavlje u potpunosti je završena i puštena u rad. Pozivamo potencijalne potrošaće slijedećih naselja: Tomica, Rastušje, Grabarje, Podcrkavlje, Glogovica i Donji Slatinik da podnesu molbu za priključenje na pl. mrežu kako bi im na vrijeme bio izveden priključak.

   Sve informacije o uvjetima priključenja možete dobiti na Internet stranicama našeg poduzeća ili na telefone telefone 405-700 i 405-710

UGOVOR O KONCESIJI

Potpisan ugovor o koncesiji na 30 godina

Brod-plin d.o.o. : Distribucijsko područje : UGOVOR O KONCESIJI

Nakon proteka 3 mjeseca od dodijele koncesije potpisan je ugovor o koncesiji distribucije plina na dijelu distribucijskog područja Slavonski Brod. U prostorijama županije potpisali su ga župan Šimo Đurđević i direktor Brod-plina Dalibor Pudić. Radi se o Gradu Slavonskom Brodu i četiri općine s izgrađenom plinskom mrežom te pet s neizgrađenom. Nakon devet godina čekanja i dva poništena natječaja, konačno je odrađen veliki posao za stanovnike i gospodarstvenike Brodsko-posavske županijete se može početi s realizacijom izgradnje plinske mreže.

Ugovor je potpisan za distribuciju plina na 30 godina za slijedeće općine: Gornja Vrba, Klakar, Bukovlje, Sibinj, Podcrkavlje, Vrpolje, Oriovac, Brodski Stupnik, Bebrina i grad Slavonski Brod. Ugovor se odnosi na obavljanje dijelatnosti distribucije plina na postojećem distribucijskom sustavu plinovodu uključujući i razvoj distribucijskog sustava plinovoda. Brod plin krenuo je u izradu projektne dokumentacije već nakon dodijele koncesije prošle godine pa se trenutno očekuje izdavanje lokacijske dozvole za općinu Sibinj. Za općinu Podcrkavlje očekuje se građevinska dozvola za izgradnju plinske mreže do kraja mjeseca nakon čega će početi izgradnja iste. Za općine Oriovac i Stupnik u trenutno je u tijeku projektiranje idejnog projekta za dobivanje lokacijske dozvole.

Plinska mreža općine Gundinci

Općina Gundinci i Brod Plin d.o.o. potpisali ugovor o kupoprodaji

Brod-plin d.o.o. : Distribucijsko područje : Plinska mreža općine Gundinci

Dana 28.11.2006 godine u prostorijama tvrtke Brod Plin potpisan je sporazum o kupoprodaji plinske mreže općine Gundinci u ukupnoj dužini od 17.400 m .  Brod Plin je već počeo primati zamolbe za priključenje na pl. mrežu ...

U tijeku su radovi na prespoju novoizgrađene plinske mreže na postojeći distributivni sustav (plinska mreža u Bervcima), izgradnji tehnoloških priključaka potrebnih za oplinjavanje mreže kao i plinskih priključaka budućih korisnika koji su potpisali ugovor.

Odluka o koncesiji

Dodijeljena koncesija za slijedeće općine

Brod-plin d.o.o. : Distribucijsko područje : Odluka o koncesiji

      Dana 03.10.2006, Županijsko poglavarstvo Brodsko Posavska županije donijelo je odluku o dodijeli koncesije za distribuciju plina  na 30 godina za slijedeće općine : Gornja Vrba, Klakar, Bukovlje, Sibinj, Podcrkavlje, Vrpolje, Oriovac, Brodski Stupnik, Bebrina i grad Slavonski Brod.

      Koncesija se daje  za obavljanje dijelatnosti distribucije plina na postojećem distribucijskom sustavu plinovodu uključujući i razvoj distribucijskog sustava plinovoda.

    Slijedom gore navedenog Brod plin krenuo je u izradu projektne dokumentacije i ishođenje potrebnih dozvola za gradnju plinske mreže na dosad neplinificiranim općinama. U 2007. godini u planu je izgradnja plinske mreže općine Sibinj koja uključuje naselja : Gromačnik, Bartolovci, Slobodnica, Sibinj, Završje i Gornji Andrijevci.