OBAVIJEST O POČETKU UPUŠTANJA VODE U TOPLINSKE SUSTAVE ZGRADA

Poštovani krajnji kupci toplinske energije,

Prema Općim uvjetima za isporuku toplinske energije (Narodne novine br. 35/14) ogrjevna sezona započinje razdobljem spremnosti za grijanje, tj. najranije od 15. rujna, a traje najkasnije do 15. svibnja naredne godine.  Nakon 15. rujna opskrba toplinskom energijom za grijanje započinje u ogrjevnoj sezoni na temelju odluke distributera toplinske energije kada se za to ostvare vremenski uvjeti, te iz tog razloga Brod-plin d.o.o. redovito prati kretanje vanjskih temperatura zraka, te će započeti s opskrbom toplinske energije u slučaju potrebe.

U sklopu pripreme za isporuku toplinske energije Brod-plin d.o.o. će započeti s upuštanjem vode u zajedničke sustave grijanja zgrade s danom 28.09.2020.godine (ponedjeljak) sukladno planu upuštanja, a prema obavijestima predstavnika suvlasnika i upravitelja o završetku radova i ispravnosti zajedničkih unutarnjih instalacija grijanja u zgradama.

O početku upuštanja vode za svaki pojedini toplinski sustav bit će postavljene obavijesti na oglasnim pločama u ulazima zgrada. U slučaju određenih hitnih intervencija ukoliko se pojavi potreba za iste može se kontaktirati dežurni djelatnik na mobitel  099 205 7010.

One krajnji kupci koji još provode radove na zajedničkim unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima pozivamo da ih što prije završe.

S poštovanjem,

Leave Comment