PRIZNANJE BROD PLIN-U – INTERNET STRANICE

(arhiva) 13.04.2007.

I ove godine održan je tradicionalni Plinarski forum u Varaždinskim Toplicama koji okuplja okuplja sve relevantne tvrtke vezane uz plinsku struku. Tako su se i ove godine predstavili dobavljači plinske opreme, distributeri, izvođači radova i ostali akteri iz područja plinskog posla. Dio foruma posvećen je hrvatskim distributerima plina na internetu jer se smatra da je taj medij najbrži i najednostavniji put do krajnjih korisnika. Stručna komisija 6. Plinarskog foruma predvođena Davorom Ilijašem dipl.oec napravila je analizu prisutnosti hrvatskih distributera na internetu te ocjenila kvalitetu Internet stranica. Ocjenjivale su se tri glavne kategorije : informativnost, tehnološka razina obrade kao i jednostavnost upotrebe. Svaka od tih kategorija obuhvaćala je i podkategorije kako bi se dobio ukupni poredak.

Za intuitivnost, preglednost, atraktivnost kao i pristupačnost potrebnim informacijama Brod plin dobio je iznimne ocjene. Također je naglašeno da krajnji korisnici na stranicama poduzeća mogu dobiti kvalitetetne, aktualne i brze informacije vezano uz pitanja priključenja novih potrošača, načina obračuna i plaćanja potrošnje, razvoja plinske mreže, sigurnosti i svih ostalih podataka koje bi ih mogli zanimati.

Prema zadanim kriterijima, a nakon provedenog ispitivanja Internet stranica svih hrvatskih distributera stranica Brod plin-a d.o.o. (http://www.brod-plin.hr/), proglašena je najboljom, te je dobila priznanje za iznimno informativne, tehnički dobro razrađene i za upotrebu jednosrtavne internetske stranice distributera plina čime je tvrtka posebno doprinjela informatizaciji plinske struke, a time i sigurnosti uporabe plina .

Ovo priznanje nas obavezuje i daje nam poticaj za daljnje unapređivanje naših usluga i razvoja plinske struke u cijelini.

Moramo spomenuti i tvrtku Spectrum Software, Slavonski Brod koja je izradila web design. Na kraju vas pozivamo da nas posjetite na adresi : http://www.brod-plin.hr/.

Leave Comment