OBAVIJEST POTROŠAČIMA PRIRODNOG PLINA (4)

SANACIJA PREKIDA ISPORUKE (06.08.2010)

Poštovani !

Obavještavamo Vas da je dana 29.07.2010. (četvrtak) došlo do problema sa isporukom prirodnog plina na Plavom Polju. Problem je izazvan nekontroliranim utjecanjem vode u plinsku mrežu nakon puknuća vodovodne cijevi. Isti je detektiran 30.07.2010. (petak), te otklonjen tijekom narednog dana.

Nakon otklanjanja uzroka prekida isporuke prirodnog plina Brod-plin je pristupio ispuhivanju i čišćenju plinske mreže. U nedjelju 01.08.2010. u poslijepodnevnim satima uspostavljena je opskrba prirodnim plinom na cijelom području Plavog polja, Trga pobjede i Pilareve ulice, s napomenom da kod korisnika gdje je voda prodrla u kućne priključke ili vertikale i dalje nije bilo moguće uspostaviti urednu opskrbu plina.

Brod-plin tijekom ovog tjedna svim raspoloživim ekipama i opremom vrši obilazak svih potrošača s ciljem uspostave opskrbe plinom svakog potrošača. S obzirom da se radi o velikom broju potrošča (760) potrebno je određeno vrijeme da bi se izvršila ponovna opskrba svakog od njih. Tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana (06-07.08.2010.) predviđeno je da će se obići svi potrošači na navedenom području.

Ovim putem molimo naše Potrošače sa navedenog područja za razumijevanje, te ukoliko primijete probleme kod isporuke plina iste dojave na dežurni broj telefona 099/ 205 7000.

S poštovanjem ,

Brod plin d.o.o.

Leave Comment