RAČUNI ZA POTROŠNJU PRIRODNOG PLINA – “KUĆANSTVA”

LIPANJ 2015

Poštovani kupci prirodnog plina,

Ovim putem obavještavamo naše kupce prirodnog plina iz kategorije „kućanstvo“ da će se obračun plina za mjesec  lipanj2015 vršiti na temelju potrošnje plina iz istog mjeseca prošle godine (6/2014) iz razloga što je kod tvrtke koja je obavljala očitanje plinomjera  (City Ex) došlo do poteškoća u poslovanju, te je ista iznenada raskinula ugovor o očitanju. S obzirom da se radi o dosta specifičnom i opsežnom poslu u tako kratko vrijeme nismo u mogućnosti organizirati očitanje za lipanj 2015.

Međutim, kupci koji žele obračun po očitanju imaju mogućnost da na kraju mjeseca lipnja očitaju svoja brojila i jave potrošnju plina najkasnije do 02.07.2015.godine i to na telefone:405-711,405-724, mail:obracun@brod-plin.hr,iliosobno na adresu Brod-plin d.o.o. , T.Skalice 6, u Službu obračuna i naplate.

Također, ovim putemobavještavamo naše kupce iz kategorije “kućanstvo” da će uz uplatnice za lipanj 2015.godine biti poslane i uplatnice za fiksnu mjesečnu naknadu za srpanj 2015.godine.

Zbog nastale situacije molimo naše kupce za razumijevanje, a Brod-plin d.o.o. će u međuvremenu poduzeti sve radnje kako bi se ponovno uspostavilo redovno očitanje i dostava uplatnica.

S poštovanjem,
Brod-plin d.o.o.

Leave Comment