OBAVIJEST korisnicima Nebodera I, II i III u naselju Slavonija I, Pilareve ulice 16 i 18, te Gimnazije M. Mesić

Poštovani,

Ovim putem obavještavamo korisnike Nebodera I, II i III u naselju Slavonija I, Pilareve ulice 16 i 18, te Gimnazije M. Mesić da će se od petka 04.10.2019. (prije isteka planiranog roka) ponovno započeti sa isporukom toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode.

Naime, tijekom izvođenja radova, a uslijed iznimno lošeg stanja toplovoda gore spomenuti korisnici su nažalost nešto ranije od ostalih korisnika naselja Slavonija i ostali bez isporuke potrošne tople vode te su Brod-plin d.o.o. kao investitor i izvođač radova nastojali da se najprije za te korisnike omogući ponovna isporuka.

Za ostale korisnike naselja Slavonija I planirana ponovna isporuka je najkasnije do 14.10.2019. godine s tim da će Brod-plin d.o.o. i izvođač radova nastojati da to bude i ranije.

Kao posljedica ponovnog puštanja isporuke, a uslijed izvršenih radova zamjene toplovoda u početku može doći do blagog zamućenja vode što je normalna pojava te nema razloga za zabrinutost. Ukoliko korisnici primjete određena odstupanja od redovne isporuke mogu prijaviti isto na dežurni telefon kotlovnice Slavonija 099 205 7010.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo našim korisnicima na razumijevanju i strpljenju.

S poštovanjem,

Leave Comment