Obavijest o zatvaranju prostora za poslovanje sa strankama

S ciljem suzbijanja širenja bolesti uzrokovane koronavirusom – COVID-19, Brod-plin d.o.o. će od 24.03.2020. godine do daljnjega zatvoriti sve prostore u kojima se obavlja poslovanje sa strankama.

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima od 21.03.2020. godine (NN 34/20) i Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja od 19.03.2020. godine (NN 32/20), Društvo obustavlja rad sa strankama u prostorijama Društva počevši od dana 24.03.2020.godine. Sva komunikacija sa strankama će se obavljati putem telefona, pošte te elektroničke pošte. Svi kontakti su istaknuti na ulaznim vratima zgrade, kao i službenim internetskim stranicama Društva.

Svi krajnji kupci upućuju se da koriste ostale kanale komunikacije (telefon, e-mail) prema sljedećim podacima za kontakt na linku: http://www.brod-plin.hr/contact/ odnosno podacima objavljenima na internetskim stranicama Brod-plina d.o.o.

Leave Comment