Obavijest o otvaranju prostora za poslovanje sa strankama

Sukladno paketu mjera Vlade RH donesenom dana 23.04.2020. godine o postupnom reaktiviranju gospodarskih i društvenih djelatnosti koje će se provoditi u tri faze vodeći računa da se ne ugroze postignuća u borbi protiv Covida-19, TD Brod-plin d.o.o. dana 27.04.2020. godine otvara svoje prostorije za poslovanje sa strankama.

Prilikom ulaska stranaka u poslovne prostorije Društva obvezno je pridržavati se protuepidemijskih mjera  – održavanje fizičkog razmaka među strankama na način kako je istaknuto na samom ulazu u poslovne prostorije te između stranaka i djelatnika Društva, kao i dezinfekcija ruku na ulasku u prostorije.

Preventivnim mjerama želi se spriječiti nekontrolirano širenje zaraze te osigurati što veća razina zdravstvene zaštite građana. U navedenom nam je potrebna podrška svakog građanina, stoga molimo za suradnju i maksimalnu razinu odgovornosti prema vlastitom zdravlju i zdravlju zajednice u globalu.

I dalje pozivamo građane da komunikaciju prema Društvu u što je moguće većoj mjeri obavljaju putem telefona, pošte te elektroničke pošte na linku: http://www.brod-plin.hr/contact/ odnosno podacima objavljenima na internetskim stranicama Brod-plina d.o.o.

RADNO VRIJEME tijekom kojega su djelatnici dostupni na gore navedene kontakte:

Ponedjeljak – Petak:       7.00 – 15.00 sati

Zahvaljujemo se na razumijevanju. Brod-plin d.o.o. će svoje daljnje aktivnosti provoditi sukladno Odlukama Stožera civilne zaštite RH, preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao i svih ostalih nadležnih tijela, a o čemu ćemo Vas pravovremeno obavještavati.

Leave Comment