PRETHODNO SAVJETOVANJE ZA PRIPREMU I PROVEDBU POSTUPKA JAVNE NABAVE: PUNIONICA PRIRODNOG PLINA – DOPREMA I UGRADNJA OPREME

PREDMET: Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave Punionica prirodnog plina – doprema i ugradnja opreme

                      – poziv, dostavlja se

 

Poštovani,

Brod-plin d.o.o. priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti Punionica prirodnog plina – doprema i ugradnja opreme.

Temeljem članka 198. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi na internetskim stranicama Brod-plin d.o.o. http://www.brod-plin.hr  objavljujemo ovaj poziv na prethodno savjetovanje, a sukladno članku 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (NN 101/2017) u EOJN RH izvršena je objava u svrhu prethodnog savjetovanja sa svim pripadajućim dokumentima.

Ovim putem molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 12. lipnja 2020. godine, do kada je otvoreno prethodno savjetovanje, dostave eventualne primjedbe i prijedloge na adresu elektroničke pošte info@brod-plin.hr.

Također, sve zainteresirane gospodarske subjekte pozivamo na sastanak koji će se održati dana 10.06.2020.godine s početkom u 13,00 sati na adresi Trg pobjede 5, gdje će biti dostupna i projektna dokumentacija na uvid.

Nakon provedenog savjetovanja razmotrit će se sve primjedbe i prijedlozi zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o prihvaćenim i ne prihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti.

S poštovanjem,

Leave Comment