OBAVIJEST O POČETKU ISPORUKE TOPLINSKE ENERGIJE ZA OGRJEVNU SEZONU 2020/2021

Poštovani krajnji kupci toplinske energije,

prema Općim uvjetima za isporuku toplinske energije (NN 35/14) ogrjevna sezona započinje razdobljem spremnosti za grijanje, tj. najranije od 15. rujna. Nakon 15. rujna opskrba toplinskom energijom za grijanje započinje u ogrjevnoj sezoni na temelju odluke distributera toplinske energije kada se za to ostvare vremenski uvjeti.

Sukladno nadolazećim vremenskim prognozama Državnog hidrometerološkog zavoda za Slavonski Brod (link: Državni hidrometeorološki zavod – prognoza od 30.09. – 06.10.2020.) ovim putem Vas obavještavamo da će Brod-plin d.o.o. od dana 05. listopada 2020. godine (ponedjeljak) započeti s isporukom toplinske energije na svojim toplinskim sustavima, a koji postupak za sve zgrade traje dva dana.

U novoj ogrjevnoj sezoni 2020/2021 grijanje će se uključiti stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i za koje su predstavnici suvlasnika/upravitelji dostavili pisane obavijesti da su zgrade spremne za prihvat toplinske energije.

Krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima pozivamo da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika/upravitelje da dostave pisanu obavijest o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja kako bi i u tim zgradama mogli početi s isporukom toplinske energije.

Sukladno gore navedenim Općim uvjetima ogrjevna sezona 2020/2021 završit će ovisno o vremenskim uvjetima, a najkasnije 15. svibnja 2021. godine.

S poštovanjem,

Leave Comment