OBAVIJEST O ZAVRŠETKU OGRJEVNE SEZONE 2020/2021

Poštovani krajnji kupci toplinske energije !

Sukladno vremenskim prognozama ovim putem Vas obavještavamo da će TD Brod-plin d.o.o. za ogrjevnu sezonu 2020/2021 prestati s isporukom toplinske energije za grijanje od 29. travnja 2021. godine (četvrtak), te će nastaviti samo sa isporukom toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode. Napominjemo da ovlašteni predstavnik suvlasnika može pisanim putem od TD Brod-plin d.o.o. zatražiti da se nastavi daljnja isporuka toplinske energije kao i pisanim putem dostaviti onda i obavijest o prekidu isporuke, ali najduže do 15. svibnja.  Naime, TD Brod-plin d.o.o. će do 15. svibnja 2021. godine, kada po Općim uvjetima za isporuku toplinske energije (NN 35/14) i službeno prestaje ogrjevna sezona, držati u stanju spremnosti svoje kotlovnice u slučaju iznenadnog većeg zahladnjenja, pa iz tog razloga do tog datuma neće biti moguće ispuštanje pogonske vode iz toplinskog sustava.

Radove na instalacijama grijanja unutar stana ili poslovnog prostora organiziraju sami krajnji kupci. Nadalje, prije izvođenja radova iz instalacija je obvezno ispustiti pogonsku vodu, što obavljaju isključivo djelatnici TD Brod-plin d.o.o. na pisani zahtjev upravitelja.

Svi radovi na instalacijama trebaju se obaviti izvan sezone grijanja, a moraju biti završeni prije početka razdoblja spremnosti za novu ogrjevnu sezonu, odnosno u vremenskom razdoblju od 15. svibnja do 15. rujna.

S poštovanjem,

Leave Comment