OBAVIJEST O POČETKU ISPORUKE TOPLINSKE ENERGIJE ZA OGRJEVNU SEZONU 2021/2022

Poštovani krajnji kupci toplinske energije ,

Sukladno vremenskim prognozama Državnog hidrometerološkog zavoda za Slavonski Brod (link: Državni hidrometeorološki zavod – prognoza od 05.10. – 10.10.2021.) Brod-plin d.o.o. će od 06. listopada 2021. godine (srijeda) započeti s isporukom toplinske energije za grijanje u stambenim/poslovnim zgradama za koje su predstavnici suvlasnika/upravitelji dostavili obavijesti da su zgrade spremne za prihvat toplinske energije.

Sukladno gore navedenom ovim putem krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima pozivamo da ih što prije završe kako bi i u tim zgradama mogli započeti s isporukom toplinske energije, a Brod-plin d.o.o. će i u svojem dijelu nadležnosti također nastojati da se što prije osigura uredna isporuka toplinske energije za grijanje u onim zgradama gdje još uvijek nije uspostavljena.

Nadalje, ovlašteni predstavnik suvlasnika ima mogućnost dostaviti pisanu obavijest TD Brod-plin d.o.o. da se za njegovo obračunsko mjerno mjesto ne započinje s isporukom toplinske energije te isto osobno donijeti u prostorije društva Trg pobjede 5 ili poslati na info@brod-plin.hr.

U slučaju određenih hitnih intervencija ukoliko se pojavi potreba za iste može se kontaktirati dežurni djelatnik na mobitel  099 205 7010 ili na besplatni telefonski broj 0800 666 668.

S poštovanjem,

Leave Comment