OBAVIJEST O POČETKU ISPORUKE TOPLINSKE ENERGIJE ZA GRIJANJE ZA OGRJEVNU SEZONU 2022/2023

Poštovani krajnji kupci toplinske energije,

Sukladno vremenskim prognozama Državnog hidrometerološkog zavoda za Slavonski Brod za predstojeće razdoblje  dana 20. listopada 2022. godine (četvrtak) započet će isporuka toplinske energije za grijanje u svim stambenim/poslovnim zgradama za koje su upravitelji dostavili obavijesti da su zgrade spremne za prihvat toplinske energije (uz napomenu o mogućnosti izmjene navedenog termina ukoliko dođe do znatnije promjene vremenskih uvjeta).

Sukladno gore navedenom ovim putem krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim/poslovnim prostorima pozivamo da ih što prije završe kako bi i u tim zgradama mogli započeti s isporukom toplinske energije.

Također, treba napomenuti da vremenski nije moguće u istom trenutku obaviti punjenje unutarnjih instalacija i uključivanje grijanja u svim zgradama spojenih na toplinski sustav čije instalacije su još uvijek prazne. Iz navedenog razloga krajnji kupci trebaju u što kraćem roku završiti sve radove na instalacijama, kako bi se njihova zgrada napunila pogonskom vodom  te bila spremna za isporuku toplinske energije za grijanje.

Nadalje, ovlašteni predstavnik suvlasnika ima mogućnost dostaviti pisanu obavijest TD Brod-plin d.o.o. da se za njegovo obračunsko mjerno mjesto ne započinje s isporukom toplinske energije te isto osobno donijeti u prostorije društva Trg pobjede 5 ili poslati na info@brod-plin.hr.

Naposljetku s obzirom na znatan poremećaj na svjetskom tržištu energenata (najviše plina i el.energije) ovim putem pozivamo korisnike na racionalno korištenje toplinske energije.

U slučaju određenih hitnih intervencija ukoliko se pojavi potreba za iste može se kontaktirati dežurni djelatnik na mobitel  099 205 7010.

S poštovanjem,

Leave Comment