Obavijest Brod-plina d.o.o. o pružanju usluge upravljanja zgradama

Poštovani suvlasnici,

Obavještavamo vas da poduzeće Brod-plin d.o.o. među ostalim, pruža i usluge upravljanja zgradama.

Upravljanje zgradama podrazumijeva sinergiju između inženjerstva, prava, ekonomije i financija s osnovnim ciljem očuvanja i povećanja vrijednosti vaših nekretnina.

Neposredni sudionici upravljanja zgradama su suvlasnici zgrade i njen upravitelj. Suvlasnici se brinu i odgovaraju za svoje vlasništvo, a izvršne poslove povjeravaju upravitelju zgrade.

Zašto za svoju zgradu odabrati tvrtku Brod-plin d.o.o.?

Izvođenje radova i popravaka na zgradi, te nadzor nad radovima povjeravamo i ugovaramo samo s najkvalitetnijim suradnicima i kooperantima.

Pružamo mogućnost izbora i prilagođavanja svih aspekata upravljanja i poslovanja željama i potrebama suvlasnika.

Naš je prioritet imati zadovoljne korisnike usluga, te sustavno i kontinuirano, kroz različite oblike suradnje sa suvlasnicima na terenu, pronalaziti i osmišljavati nove načine kojima bi razina naše usluge bila u skladu s načelima kontinuiranog i konstantnog poboljšanja i poslovne izvrsnosti.

Promptno i u najkraćem mogućem roku odgovaramo na sve zahtjeve suvlasnika.

Nudimo vam pravno, financijsko i inženjersko savjetovanje i podršku, te podržavamo sve razine komunikacije dostupne predstavnicima stanara.

Predlažemo Vam najdjelotvornije načine postizanja ciljeva energetske učinkovitosti koje bi rezultirale smanjenjem ukupne potrošnje energije zgrade.

Uz vas smo od prijave na natječaj do same provedbe mjera energetske učinkovitosti.

Sustavno pratimo najnoviju zakonsku regulativu i trendove pristupačnijeg poslovanja.

Povećajte kvalitetu stanovanja uz Brod-plin!

Obratite nam se s povjerenjem. Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju putem telefonskog broja: 035 405-728 ili e-maila: upravitelj@brod-plin.hr

S poštovanjem,

Leave Comment